Hallo.

Welke impact maak jij?

Door te investeren via Lendahand voel ik me betrokken bij ondernemers in opkomende landen die mijn ambitie delen de wereld iedere dag een beetje mooier te maken. Een kleine investering heeft grote impact op de lokale economie, waardoor geld dat ik kan missen daadwerkelijk het verschil maakt. Nu, en in de toekomst.

“Door te investeren via Lendahand voel ik me betrokken bij ondernemers in opkomende landen die mijn ambitie delen de wereld iedere dag een beetje mooier te maken. Een kleine investering heeft grote impact op de lokale economie, waardoor geld dat ik kan missen daadwerkelijk het verschil maakt. Nu, en in de toekomst.”

0
banen gecreëerd
0
biogas vergisters geplaatst
0
ton CO2 gereduceerd
0
solar systemen geïnstalleerd
0
mensen bereikt

Mijn verhaal

Door te investeren voel ik me betrokken bij ondernemers in opkomende landen die mijn ambitie delen de wereld iedere dag een beetje mooier te maken. Een kleine investering heeft grote impact op de lokale economie, waardoor geld dat ik kan missen daadwerkelijk het verschil maakt. Nu, en in de toekomst.

Ik investeer direct in ondernemers en via lokale partners. Dat doe ik via het crowdfundingplatform Lendahand.

Een vast percentage van mijn inkomen, geld dat ik kan missen. Daarnaast investeer ik 10 euro voor ieder nieuw artikel dat wordt geschreven op mijn travel-website.

Het risico is dat ik (een deel van) mijn investering verlies. Daarom investeer ik alleen geld dat ik kan missen, zijn mijn investeringen niet financieel gedreven en spreid ik mijn budget over verschillende projecten en landen.

Ook impact maken?

Ben je geïnspireerd door mijn verhaal en wil je ook impact maken? Vul je e-mailadres in en ontvang direct 25 euro investeringstegoed cadeau. Waarom nog wachten? De toekomst is nu.